OWNER
Name: Peiwei
Nickname/Named by: Penguin/ Magic/ Dinosaur
Birthday: 24 Jan '94
Status: Single
Hometown: Singapore
Zodiac Sign: Aquarius
Occupation: Student


DREAMS&WISHES
{ }Laptop
{ }Grow To 180cm
{ }Adidas Jacket
{ }More and more new Adidas Shirt
{ }New Sleevless Adidas Tee
{X}Cleveland Cavaliers Jersey
{X}Crumpler Bag
{X}Walkman
{X}Phiten necklace


Interests
General--- Magic, Sports, Adidas

Heroes--- Dwight Howard, Brian Brushwood

Television--- NBA, Star Awards, Mythbusters



Adidas TV


Speak






Oh love.
Alex
Andy
Anthony
Arina
Ash
Caiyun
Calisa
Cheryl
Christine
Christy
Davin
Elizabeth
Faiqah
Hui Bing
Johnson
Joon Ming
Jin Hui
Kenny
Magic Creatus
Maisy
Meng Chiong
Morrie
Pamela
Pauline
Poh
Poh Cai
Simin
Sharon
Sherwin
Shi Qi
Suk Fen
Su Yee
Yong Ping
Yvonne
Yusof
Zeng Lin


I'm a history.
November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 July 2009 August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 May 2010 June 2010

Thankyouthankyou.
OhLaila
Sunday, May 24, 2009

Wake up about 8.30 watches NBA Nuggets vs Lakers, Lakers won. 2pm want out for lunch and pray. Nothing much.
...I WANT WALKMAN!!!...
...Quiz...
1 . What have you been doing recently?
Ans : Play games & basketball
2 . Do you ever turn your handphone off?
Ans : Yeap
3 . What happened at 10am today?
Ans : Watching NBA (Nuggets vs Lakers)
4 . When did you last cry?
Ans : Very long, cant remember
5 . Believe in Fate/Destiny?
Ans : Yeap
6 . What do you want in life now?
Ans : Walkman
7 . Do you carry an umbrella when it rains or just put up your hood?
Ans : Sometime
8 . What's your favourite thing to do on bed?
Ans : Smsing and sleeping
9 . What bottoms are you wearing now?
Ans : Pants
10 . What are the nicest things in your inbox is there any?
Ans : Nothing
11 . Do you tend to make relationship complicated?
Ans : No
12 . Are you wearing anything borrowed from anyone?
Ans : No
13 . What was the last movie you caught?
Ans : Very long, cant remember
14 . What are you proud of?
Ans : Nothing
15 . What does the oldest text msg in your inbox says and who is it from?
Ans : From daughter
16 . What was the last song you sang out loud?
Ans :Superstar
17 . Do you have any nickname(s)?
Ans : Yeap, a lot
18 . What does the newest text msg says and who is it from?
Ans : From Kenny [game]
19 . What time did you go to sleep last night?
Ans : 12 plus
20 . Are you currently happy?
Ans : No
21 . Who gives you the best advice?
Ans : My brain
22 . Do you eat whipped cream straight from the can?
Ans : No
23 . Who did you talked to on phone last night?
Ans : No one
24 . Is something bugging you right now?
Ans : Yes, Walkman!!!
25 . Who is the last person to make you laugh?
Ans : Su fen [call me help her pass thing to her teacher]